Gripper - hét kennismakingsspel voor pleeggezinnen

Publicatietype: Publicatie

Published on

Op zoek naar een speelse en laagdrempelige manier om de band te versterken tussen kinderen en hun nieuwe pleeggezin? Gripper is een grappig kennismakingsspel voor kinderen vanaf 7 jaar en hun nieuwe pleeggezin. Gripper verenigt het hele gezin en betrekt iedereen actief bij het spel. Het spel is samen met pleegkinderen ontworpen en helpt kinderen en pleegouders elkaar beter te leren kennen.

Een speelse reis naar verbinding en eigenaarschap

Gripper creëert een omgeving waarin gezinsleden actief deelnemen aan het leerproces. Het spel moedigt de spelers aan om goed naar elkaars verhalen te luisteren. Dit spel verandert de kennismakingsfase in een boeiend avontuur waarin iedereen meedoet en deelt.

Hoe werkt het?


De spelers vormen samen een team. Door goed naar elkaars verhalen te luisteren - of ze nu leuk, spontaan of een tikkeltje gek zijn, kun je als team punten scoren. Dit voegt een extra dimensie toe aan het kennismakingsproces en maakt het spannend en uitdagend voor kinderen én volwassenen. De kaartjes en afbeeldingen helpen om alledaagse en bijzondere onderwerpen te bespreken, waar je het anders in de kennismaking misschien niet snel over hebt.

Bestel Gripper

Benieuwd naar Gripper en hoe het kinderen en pleeggezinnen kan helpen? Ontdek het plezier van kennismaken met Gripper.  

Bestel Gripper hier
 

spel Gripper voor pleeggezinnen

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten in de begeleiding van pleeggezinnen? Wij zoeken nog nieuwe collega's.

Bekijk de vacatures