Onze TOPGGz-afdelingen

Hoogspecialistische hulp voor mensen met zeer ernstige, complexe of zeldzame problemen: daarvoor zijn er de TOPGGz-afdelingen. Levvel heeft er 3! Hier kunnen kinderen en jongeren terecht met problemen die binnen de reguliere hulpverlening niet voldoende behandeld kunnen worden. TOPGGz-afdelingen bieden deze kinderen hulp die past bij hun zorgvraag én een nieuw perspectief op herstel.

Meisje leunt met haar armen op een een stapel boeken, ze kijkt trots

Levvel heeft 3 afdelingen met een TOPGGz-keurmerk

Breed actief

TOPGGz-afdelingen houden zich niet alleen bezig met diagnostiek en behandeling. Ze zijn ook actief op het gebied van innovatie, wetenschappelijk onderzoek en kennisdeling.

Second opinion

Ook voor een second opinion kunnen kinderen, jongeren en ouders terecht bij één van onze TOPGGz-afdelingen. Datzelfde geldt voor hulpverleners: neem contact met ons op voor een consultatie. Wij denken graag met je mee als er twijfel bestaat over de diagnose of behandeling van een kind of jongere. Omdat de TOPGGz-afdelingen hoogspecialistische hulp bieden, kunnen kinderen, jongeren en gezinnen uit heel Nederland hier terecht.

Meer weten?

Hier lees je meer over onze diagnostiek, behandelingen en consultatiemogelijkheden:

Levvel TOPGGz behandelingen

 

 

Op de hoogte blijven

Wil je nieuws en publicaties van Levvel in je inbox? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo'n 4 keer per jaar ontvang je van ons het laatste nieuws.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen