Podcast 'Geen kind meer gesloten' genomineerd

Published on

De podcast 'Geen kind meer gesloten' is genomineerd voor de publieksprijs van de Dutch Podcast Award. Vind jij deze podcast net zo goed als wij? Stem dan mee!

podcastlogo geen kind meer gesloten

In 2022 sloot het gebouw van JeugdzorgPlus-instelling de Koppeling haar deuren. Hoe dat is gelukt? In de podcast 'Geen kind meer gesloten' vertellen medewerkers en jongeren het verhaal over de sluiting van het gebouw en over het proces om de geslotenheid stap-voor-stap op te heffen.

De podcast is nu genomineerd voor de Dutch Podcast Award. Daar zijn we super trots op! Vind jij de podcast ook zo goed? Stem dan op 'Geen kind meer gesloten'.

Hoe meer stemmen, hoe bekender dit proces van de veranderende gesloten jeugdzorg. Een verhaal van binnenuit, verteld door jongeren en medewerkers zelf. Stemmen kan tot en met vrijdag 27 oktober via deze knop:

Stem Podcast Awards

Dank voor je stem!

De podcast 'Geen kind meer gesloten' vertelt de geschiedenis van het stapje voor stapje openen van de gesloten jeugdzorg. We zijn trots dat jongeren en medewerkers zo raak taal gaven aan dat proces: wat veranderen brengt en wat het kost. Trots op podcastmaker Marije Schuurman Hess, die trefzeker een aangrijpende audiodocumentaire maakte. We zijn zo trots dat we deze podcast aan iedereen willen laten horen! 

Je beluistert de podcast via alle bekende podcastkanalen, zoals Spotify en Apple Podcasts 

Luister via Spotify

Luister via Apple Podcasts

 

Op de hoogte blijven?

Nieuws van Levvel in je inbox? Zo'n 4 keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief.

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Meer actualiteiten