Masterclass JIMpact – circulaire zorg voor gedragswetenschappers (2 juli 2024)

Evenement informatie

Type evenement
Training
Datum
dinsdag 02 juli 2024 10.00 - 16.00 uur
Locatie
Levvel Amsterdam Fred. Roeskestraat 73, Amsterdam
Prijs
€ 250,-
JIMpact Levvel

Wil jij als gedragswetenschapper in de jeugdhulp aan de slag met de JIMaanpak? Volg dan deze masterclass speciaal voor gedragswetenschappers.  

JIM 

Kinderen, maar eigenlijk alle mensen, hebben wortels nodig om te groeien. Wortels houden je op je plaats en voeden je. Tegelijkertijd geven wortels je belangrijke normen en waarden mee, ideeën hoe je dingen het best kunt aanpakken. Allemaal belangrijke informatie om gezond te kunnen groeien! Soms gaat het mis bij jongeren met het gevolg dat ze geremd worden in hun groei. Hiervan hebben jongeren zelf last, maar ook vaak hun omgeving. Dit is het moment om aan de jongere te vragen of er iemand is die hij/zij vertrouwt, een zo genoemde mentor. Deze persoon noemen we een JIM: Jouw Ingebrachte Mentor. 

De JIMaanpak is een bewezen effectieve ambulante aanpak ter voorkoming van uithuisplaatsing, vermindering van de inzet van 2e lijns zorg, en vergroting van samenwerking tussen hulpverleners en netwerk.  

De masterclass 

In deze masterclass voor gedragswetenschappers leer je meer over de JIMaanpak en circulaire org. Je leert hoe je deze werkwijze kunt implementeren in jouw organisatie en het borgingsproces kunt ondersteunen. We laten je zien wat de meerwaarde van de JIMaanpak is en wat het oplevert, hiermee kan je andere professionals enthousiasmeren en ondersteunen in het zoeken naar en het samenwerken met een JIM. Samen maken we nog meer JIMpact! 

Na afloop van deze masterclass

  • Kun je JIMgetrainde professionals faciliteren; 
  • Begrijp je circulaire zorg; 
  • Kun je de JIMaanpak en circulaire zorg uitdragen binnen jouw organisatie. 

Voor wie  

Deze masterclass is bedoeld voor gedragswetenschappers en werkbegeleiders.  

Kosten

Deze masterclass kost € 250,- per persoon.  

Incompany-masterclasses zijn ook mogelijk. Interesse? Mail ons voor meer informatie: jim-circulairezorg@levvel.nl   

Data

Deze masterclass wordt ook gegeven op 10 juni 2024.

Aanmelden

(Medewerkers van Levvel kunnen zich inschrijven via Lev - LEO)