Vakmanschap

Thema

Hoe help je kinderen, jongeren en (pleeg)ouders in moeilijke situaties weer op weg? Zodat ze met vertrouwen de toekomst ingaan? Dat doen we door proberen te begrijpen wat belangrijk is in het leven van een kind. En daar onze hulp en behandelingen op af te stemmen. Daar is vakmanschap voor nodig.

groepje jongeren maakt een selfie

Het is zo simpel. Of toch niet?

Goed kijken naar wat kinderen, jongeren en hun ouders nodig hebben. Dát is de basis van goed vakmanschap. Wie zijn zij, wie horen er bij hen, hoe ziet hun leven eruit en wat gaat hen helpen? Klinken deze vragen als een open deur? Kan zijn, maar in de praktijk is er veel wat je als hulpverlener daarvan kan afleiden. Daarom besteden we binnen Levvel zoveel aandacht aan vakmanschap.

Vakmanschap als basis

Vakmanschap raakt onze hele organisatie, en is de basis van waaruit we willen werken. We trainen, stimuleren en coachen onze collega’s bij het werken vanuit deze principes. En omdat het werken vanuit vakmanschap helpt om beter aan te sluiten op de vragen van kinderen, delen we onze kennis ook graag met andere professionals.

Meer weten? Stuur een mailtje naar:
vakmanschap@levvel.nl

Uitgelicht

Publicaties

Agenda

Nieuws

De Levvel nieuwsbrief

Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.