Over ons

Levvel is de specialist voor jeugd en gezin. Wij helpen kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen in complexe situaties weer op weg. We combineren hierbij onze kennis van de specialistische jeugdhulp, kinder- en jeugdpsychiatrie.

Groep jongeren

Levvel Up: kennisplatform voor jeugdhulp

Onze jarenlange ervaring en kennis uit wetenschap en praktijk delen we graag. Daarvoor is er deze site, Levvel Up. Een plek waar wij onze kennis bundelen voor professionals, experts, kennisdragers en iedereen die op zoek is naar inspiratie en informatie.

Over onze hulp

Wil je meer weten over Levvel en welke hulp wij bieden? Kijk dan op:

levvel.nl

Te vinden op deze site

Je vindt op Levvel Up een diversiteit aan artikelen en wetenschappelijke publicaties. Tools voor diagnostiek en behandeling. Ervaringsverhalen, e-learnings, podcasts, evenementen, enzovoort. En in onze webshop kun je terecht voor boeken, magazines en ondersteunende tools.

De informatie die we plaatsen, is betrouwbaar. Maar we pretenderen niet volledig te zijn. Het gaat ons om het delen van onze inzichten en ervaringen. We hopen je daarmee te inspireren en nodigen je uit om te reageren.

Input en feedback is welkom

Om echt te groeien en te blijven leren, willen we niet alleen maar informatie zenden. We nodigen je uit om te reflecteren, kritische feedback te geven. Dus draag bij, reageer, en woon eens een evenement bij! Zo maken wij de jeugdhulp in Nederland met elkaar nog beter.

Kennisnetwerken

Binnen Levvel ontwikkelen we onze kennis en expertise in kennisnetwerken. Medewerkers kunnen zich aansluiten bij zo’n kennisnetwerk. Zo bundelen wij kennis, ervaring en affiniteit met een bepaalde doelgroep of werkwijze. En blijven wij van elkaar leren en onze kennis verdiepen.

Onze kennisnetwerken:

Trauma en gehechtheid 

Vakmanschap 

Emotionele ontwikkeling  

Seks, gender en cultuur+ 

Gezin en systeem 

Forensisch en gedrag 

Pleegzorg

Overgang naar volwassenheid

Ontwikkelingsstoornissen

Crisis