Echt impact maken? Aan de slag met de JIMpact

Evenement informatie

Type evenement
Lezing
Datum
maandag 18 maart 2024 13.30 - 16.30 uur
Locatie
Levvel Duivendrecht Rijksstraatweg 145, Duivendrecht
Prijs
gratis
Aan de slag met de JIM aanpak? Kom naar de informatiebijeenkomst

Een kind of jongere die problemen ervaart draagt zelf iemand aan die zich beschikbaar stelt voor begeleiding en hulp. Deze JIM (Jouw Ingebrachte Mentor), krijgt op zijn of haar beurt begeleiding en werkt samen met professionals. De JIMaanpak is een bewezen effectieve ambulante aanpak ter voorkoming van uithuisplaatsing, vermindering van de inzet van 2e lijns zorg, en vergroting van samenwerking tussen hulpverleners en netwerk.

Na enkele jaren van lokale initiatieven, wordt de JIMaanpak in samenwerking met VWS nu landelijk uitgerold. Levvel is een van de 9 deelnemende organisaties. Je kan bij ons de JIMbasistraining (voor jeugdhulpprofessionals) of de Masterclass (voor managers en gedragswetenschappers) volgen.  

Wil jij meer weten over het werken met een JIM en welke impact dit kan hebben? Interesse in een van de JIM trainingen? Kom naar deze inspiratiesessie, we vertellen je er graag meer over. Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor jeugdhulpprofessionals in de regio Amsterdam, Zaanstreek/Waterland.
Samen maken we JIMpact! 

Bekijk de uitnodiging voor meer info 

Aanmelden voor informatiebijeenkomst JIMpact