Hoe ga je om met jonge slachtoffers van mensenhandel?

Evenement informatie

Type evenement
Webinar
Datum
donderdag 27 juni 2024 16.00 - 17.00 uur
Locatie
Online
Prijs
gratis
illustratie van een helpende hand en een meisje dat verdrietig is

Hoe ga je het gesprek aan met jonge vermoedelijke slachtoffers van mensenhandel? 

Na het succes van het vorige webinar nodigt de regietafel mensenhandel Midden-Nederland je uit voor een nieuw webinar: ‘Hoe ga je om met jonge slachtoffers van mensenhandel’ op donderdag 27 juni van 16.00 - 17.00 uur.

Veel professionals in het werkveld hebben vragen over hoe je in gesprek moet gaan met jonge vermoedelijke slachtoffers van mensenhandel. Tijdens dit webinar krijg je praktische handvatten aangereikt voor het omgaan met deze kwetsbare groep jongeren; wat moet je vooral wel doen en wat juist niet als je vermoedt dat iemand slachtoffer is van mensenhandel. 

Myrna Cleef en Jowi van Berk (beiden werkzaam bij Qpido, de afdeling van Levvel gespecialiseerd in veilig seksueel opgroeien), delen hun expertise tijdens deze sessie. Om de theorie te verduidelijken bespreken ze een aantal praktijkvoorbeelden. Daarnaast is er gelegenheid om je vragen te stellen via de chat. Een selectie van deze vragen zal tijdens het webinar behandeld worden. Na 17.00 uur is er nog ruimte om verder in gesprek te gaan met een aantal deskundigen van Levvel.

Het webinar is bedoeld jeugdhulpprofessionals, via de link hieronder kan je je aanmelden: 

Aanmelden webinar jonge slachtoffers van mensenhandel

Het webinar wordt opgenomen. Als je je hebt aangemeld, kan je het webinar ook later terugkijken. Tip ook vooral je collega's en ketenpartners! Met elkaar zorgen we voor betere hulp voor deze jongeren.

 We hopen je te zien in het webinar!

 

Naar de agenda